PrekoBare.com

Sajam obrazovanja - Future Fair 2022

Tradicionalni sajam obrazovanja "Future Fair” koji organizuje agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, biće i ove godine održan u Skoplju 22.10.2022 i Beogradu 23.10.2022.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj australijskih i kanadskih univerziteta i koledža sa kampusima u Sidneju, Torontu, Melburnu, Vankuveru, Montrealu, Pertu i ostalim gradovima, koji pokrivaju programe i oblasti studiranja kao sto su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija i druge.

Imaćete priliku da saznate sve o opcijama studiranja, od osnovnih,master i doktorskih studija do stručnih programa i kurseva engleskog jezika, koji mogu biti dobar izbor za početak u fazi privikavanja na okruženje i za dalji nastavak studija.

Na ovom sajmu posetioci će moći i da se informišu o uslovima studiranja u Australiji i Kanadi, stipendijama i školarinama, čuju iskustva i savete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji i Kanadi i razgovaraju direktno sa predstavnicima obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posetioci će imati priliku da se informišu o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja.

Vrhunski obrazovni sistem, rastuća ekonomija i visok životni standard, prelepa priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, čine Australiju i Kanadu veoma privlačnim destinacijama za međunarodne studente.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.


Skoplje

Subota 22.10.2022, 11:00 - 15:00.
Marriott Hotel, Plostad Makedonija, 1000 Skoplje
Registracijawww.futureoption.net/mk/registraciska-forma-za-ucesnici-nastan/skopje


Beograd

Nedelja 23.10.2022, 12:00 - 16:00.
Hotel Falkensteiner, Bulevar Mihajla Pupina 10k, 11000 Beograd
Registracijawww.futureoption.net/sr/registraciona-forma-za-ucesnike-dogadjaj/beograd


Kontakt informacije:

Agencija Future Option
 Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, lokal br.4, Beograd, Srbija
 +381 11 3340 474; +381 62 162 88 95
 info@futureoption.net
 www.futureoption.net


Elena Simic
Elena Simic

Agent za studiranje i odlazak u inostranstvo, direktor agencije za studiranje u inostranstvu Future Option.

Studiranje u Kanadi, Americi, Australiji, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji i Evropi, upis na studije i apliciranje za studenstku vizu. Savetovanje i pripremanje aplikacija za studentske, turističke, partner i druge vize.

www.elenasimic.net